Италианско градче се обърна към екстрасенс, за да се опита

...
Италианско градче се обърна към екстрасенс, за да се опита
Коментари Харесай

Ангажираха екстрасенс да търси вода в малко градче с пресъхнали извори

Италианско градче се обърна към екстрасенс, с цел да се опита да откри вода. Причината е, че локалните управляващи не знаят по какъв начин да се оправят със сушата, написа локален уебсайт.

Ремо Моралия, който е кмет на община Баярдо в Лигурия наема Ренато Лаболани да откри водоизточник със специфичен способ чрез железни пръчки, написа Il Foglio.

Поради горещините и редките превалявания в общината два от петте извора са пресъхнали в края на пролетта, а равнището на подпочвените води е спаднало.

" Ясно е, че преди този момент ще би трябвало да се проведат съвещания с инженери и ще е належащо предпроектно изследване. Но в този момент съм сигурен, че на избрани места ще успеем да достигнем до водоносните пластове ", споделя Моралия.

Какво съставлява необикновеният способ?

Радиестезията е парапсихологическа процедура, която разрешава да намирате скрити предмети, нормално подземен, в това число водоизточници. Услугите на сходен екстрасенс с 30-годишен опит костват 300 евро, само че сумата може да нарасне.

Ренато Лаболани обясни кака се случва търсенето на вода. 

" Това е, когато свързвате съзнателната си част с несъзнателната. Използвам махало, което ми споделя всичко: къде е водата, какъв брой е, какъв брой е дълбока. Задавам въпроса: какъв брой е този разлом? 500 литра, хиляда, три хиляди? Докато махалото се люлее, аз не преставам, а след това стопира ".

Рене се радва на добра известност: той е разкрил вода в парче земя, принадлежало на графиня Франческа Вака Августа. Оттам мълвата се популяризира и в този момент той даже е нает от Силвио Берлускони.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР