Италианско градче, провалено в опита на предприемачите да го превърнат

...
Италианско градче, провалено в опита на предприемачите да го превърнат
Коментари Харесай

Град - призрак пробива със световно по криеница

Италианско градче, провалено в опита на бизнесмените да го трансфорат в локалния Лас Вегас, е намерило различен метод да се популяризира.

Консоно, което се намира в региона Ломбардия, източно от Милано, през последния уикенд беше хазаин на международно състезание по гоненица за осми път.

Издигнатите, само че незавършени казина, клубове и вариетета, предопределени за нощните птици, в този момент са терен за най-популярната в света игра.

Консоно е трябвало да се откаже от предвкусваната популярност на " Страната на чудесата " за възрастни откакто преди 50 година свлачище посече амбициозния
хазартен план. Част от необикновените здания, сред които феодален палат и китайска пагода, обаче оцеляват и пустеят десетилетия.

 Съоръженията за града на развлеченията запустяват, само че им е открито ново предопределение.
© Francesco Gazzola, flickr (CC BY 2.0)

Съоръженията за града на развлеченията запустяват, само че им е открито ново предопределение.

Идеята за съживяването им, както постоянно се случва, се ражда на смешка. Първоначално локални поданици играят " на гоненица " измежду изоставените постройки, а по-късно идва и проблясъкът за интернационален шампионат. Със състезателите идват и феновете, поблазнени както от играта, по този начин и от музикалния фестивал, зародил редом, и от вкусната храна и бира от локалните производители.

В последното издание за премията " Златен смокинов лист " са взели участие 80 тима с по петима членове от 16 страни.

Таксата за присъединяване е 125 евро като включва униформа за всеки от участниците, къмпинг за две нощи и билети за концертите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР