Италианският волейболен гранд Сър Сейфти Конад (Перуджа) обяви официално трансфера

...
Италианският волейболен гранд Сър Сейфти Конад (Перуджа) обяви официално трансфера
Коментари Харесай

Перуджа обяви трансфера на Драган Травица, Ланца напуска?

Италианският волейболен гранд Сър Сейфти Конад (Перуджа) разгласи публично прехвърлянето на разпределителя Драган Травица. 33-годишният плеймейкър би трябвало да размени напусналия аржентинец Лучано Де Чеко, който пък мина в Кучине Лубе (Чивитанова).

" Перуджа е чудесна опция за мен. Това е трен, на който, за мен, упоритостта и уважението, които имам към работата си и за пристрастеността, която имам към волейбола, бих се качил в придвижване. Разбира се, скърбя, че напущам обичания си Падуа, моя град, само че не можех да се откажа от такава опция. Ето за какво, когато получих позвъняването от Чиско (б.р. Речине, спортният шеф на Перуджа), не се замислих. Перуджа е печеливш тим, само че в това време млад и с огромен апетит за победи, което пък е голям тласък за мен. За това нямам самообладание, незабавно щом бъде допустимо, да играя в залата, в която постоянно съм завиждал за топлината и пристрастеността. Искам да се насладя на пристрастеността, която е към тима ", бяха първите думи на Травица като състезател на " алените дяволи ".

Малко по-късно се появи и следващия слух за овакантяване на посрещачът на Перуджа Филипо Ланца. Още е мъчно да се разбере дали това ще стане факт, само че е несъмнено, че Ланца има действителна оферта да премине във Веро Волей (Монца).  Интернационално трио укрепва Перуджа за новия сезон  Ето кои звезди публично напуснаха Перуджа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР