Италианският участник в Лига Европа Аталанта направи силен мач с

...
Италианският участник в Лига Европа Аталанта направи силен мач с
Коментари Харесай

Аталанта спаси поне точката в гостуването на Киево

Италианският участник в Лига Европа Аталанта направи мощен мач с Киево във Верона, само че измъкна единствено точка от него. Битката на "Маркантонио Бентегоди " приключи наедно 1:1.

Въпреки че държаха самодейността през целия мач, "бергамаските " трябваше да стигнат до хикса в последните минути с попадение от дузпа. Преди това "летящите магарета " бяха повели посредством Самуел Бастиен.

Този мач стартира с напън на Аталанта и чистите положения бяха за "черно-сините ". Йосип Иличич и Мартен де Роон изпуснаха невероятни обстановки през първото полувреме за гостите.

В 29-та минута Иличич стигна даже и до попадение, само че то беше анулирано поради засада. В последна сметка попадения преди почивката нямаше и развръзката остана за втората част. И малко след началото ѝ Киево поведе.

В 52-та минута Самуел Бастиен получи страховит пас, извоюва си преференциална позиция за пукотевица и изстреля същински снаряд, който нямаше по какъв начин да бъде отразен от вратаря на Аталанта - 1:0 за домакините.

Веднага по-късно "бергамаските " се хвърлиха в търсене най-малко на изравняването. Иличич за следващ път пропусна в 58-та минута, като ударът му беше избит с крайник от вратаря на "летящите магарета ".

Но разумното се случи в 85-та минута. Тогава натискът на гостите беше увенчан с дузпа, от която Алехандро Гомес беше прецизен и резултатът беше подравнен. Нарушението беше на Ненад Томович.

В последна сметка повече попадения не паднаха и по този начин двата отбора взеха единствено по точка. След този процес те остават съседи в класирането с по 4 точки в актива си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР