Италианският треньор на Дея спорт (Бургас) Франческо Кадеду сподели след

...
Италианският треньор на Дея спорт (Бургас) Франческо Кадеду сподели след
Коментари Харесай

Франческо Кадеду: Беше много трудно, както ще бъде и в останалите мачове от плейофа

Италианският треньор на Дея спорт (Бургас) Франческо Кадеду показа след необикновено трагичния поврат против ЦСКА с 3:2 в мач №1 от 1/4-финалните плейофи в Efbet Супер Волей, че е било доста мъчно, както ще бъде и в останалите мачове от плейофа.
 Драма в Бургас! Дея обърна ЦСКА от 0:2 гейма, Валентин Братоев воин за домакините Драма в Бургас! Дея обърна ЦСКА от 0:2 гейма, Валентин Братоев воин за домакините
" Беше доста мъчно, както съм сигурен, че ще бъде и в останалите мачове от плейофа. Не играхме доста добре през днешния ден, някои от нещата ги направихме по предпазлив метод. Те сбъркаха много на сервис, само че като цяло се оправиха доста добре на висока топка. Не знам какъв брой тайбрека играхме този сезон, имаме опит - само че желая да изкажа благодарности на щаба, на треньора по физическа подготовка, поради тях имахме може би малко повече “бензин ” от противника през днешния ден. Те играят прекрасен волейбол, имат всичко, което е нужно, с цел да се играе добър волейбол - положителни играчи на висока топка ", призна Кадеду след мача.

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР