Италианският тенисист Фабио Фонини ще пропусне два турнира от Големия

...
Италианският тенисист Фабио Фонини ще пропусне два турнира от Големия
Коментари Харесай

Фонини пропуска два турнира от Шлема заради голямата си уста

Италианският тенисист Фабио Фонини ще пропусне два шампионата от Големия шлем, оповестиха уредниците на влиятелните надпревари. Освен това Фонини е санкциониран и с 96 000 $.

Причина за строгата глоба към италианеца е неприличното му държание по време на тазгодишното издание на Откритото състезание на Съединени американски щати. В мача си от първия кръг против сънародника си Стефано Травалия Фонини си разреши да употребява нецензурни изрази против шведската съдийка Луис Енгцел, неудовлетворен от отсъжданията и. Той бе дисквалифициран от конкуренцията, в която бе деклариран за присъединяване и на двойки, а също така му бе наложена и санкция от 24 000 $.

Единият от шампионатите, които 30-годишният Фонини сигурно ще пропусне, е Откритото състезание на Съединени американски щати, само че единствено в случай че в границите на идващите две години бъде махленски още веднъж в непочтено държание. Ако се опази чист от сходни проблеми, италианецът ще получи назад и половината от парите си за санкцията.
Самият Фонини съобщи, че приема решението и няма да го апелира.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР