Италианският специалист Антонио Конте вече не е треньор на английския

...
Италианският специалист Антонио Конте вече не е треньор на английския
Коментари Харесай

Тотнъм и Антонио Конте се разделиха

Италианският експерт Антонио Конте към този момент не е треньор на британския Тотнъм, оповестиха от лондонския клуб през вчерашния ден късно вечерта.

В формалното си изказвания " шпорите " оповестиха, че раздялата с Конте идва по взаимно единодушие, като за напускането на някогашния ментор на Ювентус, Интер и Челси се говореше все по-усилено напоследък, откакто се появиха информации, че се е стигнало до раздор в връзките сред треньор и футболисти.

Антонио Конте остава Тотнъм на 4-то място в подреждането на Висшата лига единствено на точка зад 3-ия Манчестър Юнайтед и на две пред 5-ия Нюкасъл, само че лондончани имат два мача повече по отношение на своите противници.

" Можем да съобщим, че мениджърът Антонио Конте се раздели с клуба по взаимно единодушие. Отборът се класира за присъединяване в Шампионската лига през първия сезон под управлението на Антонио. Благодарим му за свършената работа и му пожелаваме триумф в бъдеще ", се споделя в известието на Тотнъм

В оставащите срещи до края на сезона " шпорите " ще бъдат водени от помощника на Конте до този миг Кристиан Стелини, който ще работи с някогашния състезател на отбора Райън Мейсън, а задачата и пред двамата ще бъде да класират тима в Шампионската лига по думи на президента на клуба Даниел Леви.

" Остават ни 10 мача във Висшата лига и би трябвало да се преборим за място в Шампионската лига. Всички би трябвало да се стегнем. Всеки би трябвало да вдигне равнището и да направи по този начин, че клубът да приключи допустимо на първо време в класирането и да зарадваме нашите правилни последователи ", показа Леви.

Фаворити за треньорската позиция в Тотнъм от идващия сезон са Юлиан Нагелсман и Роберто Де Дзерби, а в пространството се спрягат имената още на Маурисио Почетино и Венсан Компани.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР