Италианският специалист Антонио Конте се е прицелил в поемането на

...
Италианският специалист Антонио Конте се е прицелил в поемането на
Коментари Харесай

Антонио Конте сред спряганите за нов треньор на Байерн Мюнхен

Италианският експерт Антонио Конте се е прицелил в поемането на европейски гранд през идващия сезон. Въпросният клуб обаче не е от Серия " А " макар слуховете от последните месеци, които свързват наставника с някогашния му тим Ювентус, Милан, Наполи и Рома.
Прочетете още
Вместо това Конте си мечтае да поеме настоящия немски първенец Байерн (Мюнхен), твърди Bild. Според него баварците са измежду трите най-силни тима на Стария континент. Досега той е водил отбори само в Италия и Англия, само че е подготвен да се опитва и в Германия, като желае да завоюва купата в Бундеслигата.

Конте не е водил тим от съвсем една година насам след напускането си на Тотнъм. В треньорската му визитка личат още имената на Ювентус, Интер, Челси и националния тим на Италия. От друга страна, от ден на ден и повече се ускоряват слуховете, че Томас Тухел ще бъде освободен от треньорския си пост в Байерн. Мюнхенци са на второ място в шампионата, само че на цели 8 точки от водача Байер (Леверкузен). Също по този начин те изгубиха гостуването си на Лацио с 0:1 от осминафиналите на Шампионската лига, което още повече вложи обстановката на наставника.

Междувременно, от The Athletic написаха, че точно треньорът на “аспирините ” Чаби Алонсо е измежду разновидностите за евентуален правоприемник на Тухел. От Bild обаче прецизират, че управлението на Байерн към момента не е взело решение дали да се опитва за назначението на някогашния си халф, който интензивно е свързван с Ливърпул. Изданието също по този начин отхвърля информацията на сътрудниците си от “Кориере дело спорт ”, че баварците към този момент са се свързали със Зинедин Зидан.

За сметка на това оттова настояват, че измежду вариантите на клуба е освен завръщането на Ханзи Флик, само че и изненадващият претендент Себастиан Хьонес, който е племенник на някогашния президент Ули Хьонес. Младият експерт прави страховит сезон с Щутгарт, като отборът е на третото място в Бундеслигата. Той, сходно на Конте, обаче би поел Байерн само след края на актуалната акция.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР