Италианският съд осъди пакистански гражданин на име Гулам Имран на

...
Италианският съд осъди пакистански гражданин на име Гулам Имран на
Коментари Харесай

Пакистанец брутално изнасили българка в телефонна кабина в Италия

Италианският съд осъди пакистански жител на име Гулам Имран на 10 години затвор за нахлуване и обезчестяване на 58-годишна българка през нощта на 7 август предходната година. Престъплението се случило в телефонна кабина на площад " Витория " в град Комо, където Имран заплашил и затворил жертвата си вътре.

И двамата били бездомници сега на случая.

Българката свидетелствала и дала изчерпателни показания пред полицията още през предходната година. Тя тъкмо разказала всичко, което претърпяла по време на нападението, като сполучливо идентифицирала нападателя си, който я нападнал и я ранил със счупени стъкла от бутилка.

Той бил задържан от управляващите след подробното му изложение.

Жертвата споделя, че тя била грубо измъчвана, в това число дърпана за косите, удряна с юмруци и ритници, и даже й била счупена лакътната кост на ръката. След изнасилването, Имран оставил жертвата си в сериозно положение, а инцидентна минувачка забелязала потърпевшата и алармирала полицията.

Българката била подложена на няколко интервенции, с цел да се излекуват пострадванията по тялото й. Пакистанският причинител на нападението избрал да бъде съден по съкратената процедура, основана на свидетелствата на жертвата и резултатите от правосъдното следствие, което му донесло понижение на наказването. Съдията също разпоредил обезщетение от 50 хиляди евро за българката, въпреки че приемането им може да се окаже мъчно, споделят адвокати.

Автор: lupa.bg

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР