Италианският полузащитник Марко Верати е напълно възстановен от контузията в

...
Италианският полузащитник Марко Верати е напълно възстановен от контузията в
Коментари Харесай

Верати обяви, че е напълно здрав и очаква с нетърпение мача на живота си

Италианският полузащитник Марко Верати е изцяло възобновен от травмата в прасеца и е подготвен да играе във финала в Шампионската лига, избран от клуба и от самия футболист като " най-важния мач в нашия живот ". Самият Верати разгласи, че е излекувал контузията, която му попречи да вземе присъединяване в мачовете от финалния шампионат в Шампионската лига досега.

" Треньорът ще взема решение кой да играе, само че аз съм изцяло подготвен да изляза с тима в неделя. Невероятно е, в случай че се случи, тъй като ще бъдат най-важните 90 минути в историята на нашия клуб и естествено и за мен ", разяснява футболистът пред RTL.

Нормално е да е по този начин, защото Верати играе за парижани към този момент осем години, откогато мина от Пескара като 19-годишен юноша. И макар че господства на домашната сцена, Пари Сен Жермен все не съумява да реализира сериозен триумф в Европа.

Но Верати счита, че може би този миг е пристигнал, защото до финала те отстраниха два немски тима - Борусия (Дортмунд) и Република България Лайпциг, само че в този момент им следва същинското огромно затруднение.
Финалът в Шампионската лига е от 22:00 часа българско време в неделя, 23-и август.

" Шампионската лига е най-трудният шампионат. Но по този начин или другояче досега ние имахме страхотни страсти. Остават ни 90 минути и евентуално ще бъдат най-важните за нас, най-малко за мен особено е по този начин ", изясни Верати пред публицистите. Той не игра против Аталанта, само че с Република България Лайпциг се появи на терена в последните 7 минути на мястото на Андер Ерера.

" Сега съм доста по-добре. След мача с Лайпциг също първата подготовка с тима я пропуснах. Започнах по-леко, само че към този момент съм част от всяко едно натоварване. Готов съм ", сподели още италианският халф.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР