Италианският национален отбор е решен да спечели европейската титла заради

...
Италианският национален отбор е решен да спечели европейската титла заради
Коментари Харесай

Звезда на Италия: В нашия отбор всички сме титуляри

Италианският народен тим е решен да завоюва европейската купа поради контузения си бранител Леонардо Спинацола. Четирикратните международни първенци играят против Испания на полуфиналите на UEFA EURO 2020 във вторник в Лондон, а Спинацола получи контузия в ахилеса по време на четвъртфиналната среща с Белгия и ще се лекува 5-6 месеца

"Изключително доста скърбя поради него. Надявам се да го създадем горделив и да може да чества извоюваната купа дружно с нас ", съобщи италианският национал Николо Барела.

Испания разгроми Италия с 4:0 на финала на Евро 2012. Тогава Шави и Андрес Иниеста бяха в основата на триумфите на "ла хала ".

"Това беше една в действителност невероятна халфова линия. Имаше изключителни играчи и към тях. Надявам се ние да имаме техните триумфи ", сподели още Барела.

“В нашия състав всички сме титуляри. Рапзолагаме с отлични играчи като Песина, Кастровили и Локатели. Би било непочтено да се приказва единствено за мен, Жоржиньо и Верати”, добави Барела.

Този отбор на Италия е сравняван с Интер, които през предишния сезон победиха с купата. “Има една дума, която е годна както за националния тим, по този начин и за Интер. Но ще я запазя в загадка до края на шампионата. Иначе общи са задачите ни, а и на двете места имаме отлична група от футболисти. И въпреки всичко в националния отбор е малко по-лесно, тъй като споделяме една култура”, приключи Барела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР