Италианският национал по ръгби Максим Мбанда даде пример на света,

...
Италианският национал по ръгби Максим Мбанда даде пример на света,
Коментари Харесай

Достойно за уважение! Ръгбист кара линейка със заразени в Италия

Италианският национал по ръгби Максим Мбанда даде образец на света, включвайки се в благородна самодейност. Той е доброволец в благотворителната организация на Жълтия кръст в Италия и кара колите за спешна помощ пренасящи инфектирани с ковид. Мбанда прави прехвърляние от едно болнично заведение в други и кара пациенти в лечебни заведения при незабавни случаи.

27-годишният ръгбист призна, че се опасява за личното си здраве, само че се ангажира да продължи да се занимава с доброволческа активност по време на пандемията.

„ Мога да ви кажа, че се тревожа, тъй като всякога, когато стъпвате в инфектирано поделение в болница, знаете, че врагът е във въздуха, той е на всички места, до което можете да се докоснете “, съобщи Мбанда.

„ Врагът е незабележим, не можете да го видите. Но знам, че в дребното си дело върша положително нещо, защото при цялото почитание към лекарите и медицинските сестри, работата ми е доста дребна, само че се пробвам да оказа помощ колкото е допустимо на повече хора. Така че, ще продължа, до момента в който завърши незабавната обстановка “, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР