Италианският национал на Уест Хам Джанлука Скамака бе опериран през

...
Италианският национал на Уест Хам Джанлука Скамака бе опериран през
Коментари Харесай

Скамака ще отсъства между два и три месеца

Италианският национал на Уест Хам Джанлука Скамака бе опериран през уикенда в болница " Джемели ди Рома " в Рим и ще бъде сред два и три месеца отвън терените, заяви италианската организация АНСА. На нападателя му бе направена атроскопия на дясното коляно, като той имаше травма на външния менискус, прецизираха от болничното заведение в официално съобщение. Операцията е осъществена от професор Ецио Адриани, а футболистът в този момент ще стартира възобновяване и физиотерапия, като му се подсигурява цялостно възобновяване след 3 месеца. 

Това значи, че Джанлука Скамака няма да е разполагаем на селекционера Роберто Манчини за финалната четворка на Лигата на нациите, която ще се организира в Нидерландия сред 14-и и 18-и юни. Освен Италия там място заслужиха домакините от Нидерландия, Испания и Хърватия. 

Скамака мина в Уест Хам от Сасуоло през предишното лято, като клубът от Висшата лига заплати за правата му малко повече от 30 милиона паунда. До момента той има 16 мача и 3 гола за отбора от Лондон.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР