Италианският национал Леонардо Бонучи ще съди Ювентус заради липса на

...
Италианският национал Леонардо Бонучи ще съди Ювентус заради липса на
Коментари Харесай

Италиански национал ще съди Ювентус

Италианският национал Леонардо Бонучи ще съди Ювентус поради " липса на съответни условия за трениране и уронване на престижа ". Това заяви италианският публицист Джанлука ди Марцио.

36-годишният Бонучи мина през лятото от Ювентус в Унион Берлин, откакто прекара в отбора от Торино съвсем цялата си спортна кариера и е считан за легенда от последователите на " остарялата госпожа ".

Според Ди Марцио самият Бонучи не вижда дейностите си като начало на персонална война, а като отстояване на правилата си. През втората половина на предишния сезон Бонучи бе изпратен измежду запасите от старши треньора Масимилиано Алегри и съвсем не влизаше в игра - нещо, което до момента не му се бе случвало през кариерата му.

Италианският национал твърди, че е бил заставен да тренира настрана от останалите футболисти,

вечер и без помощта на треньори. Той не е имал опция да посещава фитнеса, басейна и ресторанта на клубната база.

Ако завоюва делото, Леонардо Бонучи е заречен да подари получените средства за щедрост, като ще подкрепи идеята на организацията " Невроленд ", която поддържа фамилиите на деца, приети в болница в педиатричното неврохирургично поделение на Детската болница " Реджина Маргерита " в Торино.

За Ювентус Бонучи има 502 мача с 37 гола. Той игра за " бианконерите " от 2010 до 2023 година като се изключи сезон 2017/18, когато бе за един сезон състезател на Милан. Той е осемкратен първенец на Италия с отбора, четирикратен притежател на купата и повторен финалист в Шампионската лига.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР