Италианският Лацио победи Селтик с 2:1 като гост в драматичен

...
Италианският Лацио победи Селтик с 2:1 като гост в драматичен
Коментари Харесай

Пазете се от Лацио в последните секунди!

Италианският Лацио победи Селтик с 2:1 като посетител в трагичен дуел от груповата фаза на Шампионската лига. Отборът на Маурисио Сари към този момент има 4 точки, колкото има в актива си и Атлетико0 (Мадрид), който по-рано през днешния ден мъчно надделя първенеца на Нидерландия - Фейенорд.

" Детелините " откриха резултата в 12-ата минута. Мат О`Райли откри в наказателното поле Кього Фурухаши, който с прекрасен удар прониза вратата на Иван Проведел.

Лацио изравни 17 минути по-късно. Римският " орли " извършиха корнер. Алесио Романьоли отклони топката и я попадна на главата на Матиас Весино.

В 81-ата минута домакините си помислиха, че още веднъж са повели в резултата, откакто Луис Палма прати топката в мрежата. Попадението в последна сметка бе анулирано поради засада.

В петата минута на добавеното време Матео Гендузи откри в наказателното поле Педро, който с удар с глава в десния ъгъл донесе трите точки на Лацио. Припомняме, че в предходния кръг вратарят на столичани Проведел означи надълбоко в добавеното време на Атлетико (Мадрид).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР