Италианският Интер официално се отказа от намеренията си да привлече

...
Италианският Интер официално се отказа от намеренията си да привлече
Коментари Харесай

Интер официално се отказа от Даниел Стъридж

Италианският Интер публично се отхвърли от желанията си да притегли нападателя на Ливърпул Даниел Стъридж. В последните дни интензивно се заприказва, че двата клуба са постигнали съгласие за наем на футболиста, само че тези информации бяха опровергани от спортния шеф на „ нерадзурите “ Пиеро Аусильо.

„ Стъридж ли? Не изключвам нищо, само че ние към този момент направихме нашата преценка. Ако за в бъдеще се появят някакви благоприятни условия, то бихме подхванали някакви дейности. Не желая да зачертавам неговото име от трансферния ни лист, само че ние към този момент разполагаме с верните играчи, с които да реализираме нашите цели “, разяснява Аусильо пред италианските медии.

Даниел Стъридж пожела да напусне „ Анфийлд “ поради прекомерно лимитираните си изяви в първия отбор на „ алените “. От клуба оповестиха, че са подготвени да се разделят с футболиста, само че единствено в случай че някой заплати 30 млн. паунда за него.

Впоследствие цената на Стъридж бе понижена съвсем на половина, само че все пак по всичко проличава, чет той ще остане в Ливърпул най-малко до края на сезона.

Освен Интер, интерес към играча има и от страна на испанския Севиля.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР