Италианският Интер (Милано) е все по-близо до осъществяване на сделка

...
Италианският Интер (Милано) е все по-близо до осъществяване на сделка
Коментари Харесай

Интер предлага титулярно място и сериозна заплата, за да примами Хакими

Италианският Интер (Милано) е все по-близо до реализиране на договорка за Ашраф Хакими от Реал Мадрид и е подготвен да предложи на десния бранител по-голяма заплата, оповестява вестник " Ас ".

Според информация на източник на вестника, диалозите се намират в напреднала фаза и могат да приключат в идващите няколко дни. 21-годишният мароканец ще коства на Интер (Милано) 40 милиона евро. Самият той желае също да смени ситуацията, защото желанието му е да играе постоянно, а не да бъде употребен като втора алтернатива, каквато би могла да е ролята му при мадридчани.

Старши треньорът на нерадзурите Антонио Конте към този момент му е подсигурил място в стартовите 11. Освен това, италианският клуб му предлага заплата в размер на 5 милиона евро на година, което е доста повече от настоящата му заплата в " кралския " клуб. Договорът, който ще подпише самият Хакими е за 5 години.

През сезон 2019/2020 той игра за Борусия (Дортмунд) чартърен, като записа 44 мача във всички шампионати, има 9 гола и подаде за други 10. Порталът Transfermarkt.com прави оценка цената му на 54 милиона евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР