Италианският гранд Милан може да бъде изключен от европейските клубни

...
Италианският гранд Милан може да бъде изключен от европейските клубни
Коментари Харесай

Милан може да бъде изваден от евротурнирите заради нарушаване на финансовия феърплей

Италианският гранд Милан може да бъде изключен от европейските клубни шампионати поради нарушение на финансовия феърплей, написа испанския вестник " Марка ". Миналата седмица ръководители на Милан са посетили щаб-квартирата на УЕФА, където са се пробвали да разяснят обстановката и да избегнат санкции. Според източници от УЕФА генералният шеф на Милан Марко Фасоне не е съумял да убеди никого за нищо от желанията, които има.

Европейската футболна централа не е уверена, че Милан е кредитоспособен клуб, изключително по отношение на настоящите резултати на първия отбор. По документите, които са предоставени, излиза, че Милан желае да усъвършенства финансовата си непоклатимост с влизане в групите на Шампионската лига, само че за момента " росонерите " са надалеч от тази цел.

В тази връзка Милан може да бъде санкциониран или отхвърлен от присъединяване в европейските клубни шампионати. В момента отборът се състезава в Лига Европа, а в шампионата на страната заема 7-о място в класирането след 13 мача и изостава на 11 точки от местата за попадане в Шампионската лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР