Италианският гранд Интер е фаворит за привличането на нападателя на

...
Италианският гранд Интер е фаворит за привличането на нападателя на
Коментари Харесай

Интер е първи избор за Обамеянг

Италианският гранд Интер е любимец за привличането на нападателя на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг, в случай че Лаутаро Мартинес напусне през лятото в посока Барселона, написа Le10Sport. Габонецът и лондончани замразиха договарянията за нов контракт, като актуалният му изтича през лятото на 2021 година.
 Арсенал взе решение за Обамеянг
Тази обстановка значи, че цената му ще падне трагично и ще е доста надалеч от платените от " артилеристите " на Борусия Дортмунд 63 милиона евро за него през януари 2018 година. Обамеянг беше считан и за евентуална цел на Реал Мадрид, само че със своите 31 години, които ще навърши през юни, към този момент е прекомерно възрастен, още повече, че " белия балет " стяга звездна селекция от млади играчи, които да обезпечат просперитета на клуба в идващите 10 години.
 Барса слага 13 футболисти на тезгяха, с цел да вземе Неймар, Лаутаро и още двама
В същото време в Интер ще употребяват опита на Обамеянг в Шампионската лига и ще си обезпечат многообразие в нахлуване, където той ще работи с Ромелу Лукаку. В същото време Обамеянг познава ситуацията на " Сан Сиро ", защото кариерата му започва в академията на Милан, откъдето през 2012 година е трансфериран против 1,8 милиона евро в Сент Етиен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР