Италианският блог за туризъм www.girandolina.it., който е в "Топ 100"

...
Италианският блог за туризъм www.girandolina.it., който е в "Топ 100"
Коментари Харесай

Италиански топ блог приканва туристите да посетят Пловдив

Италианският блог за туризъм www.girandolina.it., който е в "Топ 100 " блогове за туризъм в света, приканва туристите да посетят Пловдив, оповестиха от пресцентъра на община Пловдив.

В града под тепетата са гостували двама блогъри от известния италиански блог за туризъм, по покана на туристическия ръб към общината. По авансово направена стратегия и с екскурзовод на италиански език, младата двойка от Италия са посетили главните забележителности в града - къщите в Стария град, Античния спектакъл, Римския стадион, кв. Капана, Главната улица, Цар Симеоновата градина и други. "Любовта витае във въздуха на Пловдив ", са коментирали гостите. В своите страници в Инстаграм, Facebook и в публикацията си в блога, те са разгласили "пълни с живот " фотоси от Пловдив.

Блогърите дефинират Пловдив като историческа столица на Тракия, насочна точка за разнообразни култури от дълбока античност и като град, който напълно естествено е спечелил купата "Европейска столица на културата 2019 ".

Младата двойка, фенове на сантименталните пътешествия, приканва своите читатели да ги последват по пътя към опознаване на Пловдив. Те слагат тагове към обществените мрежи на visitplovdiv за всички искащи да тръгнат на странствуване към този град, където "във въздуха витае обич и романтика ", се показва още в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР