Италианският бизнесмен Бенедето Манчини иска да стане собственик на Локомотив

...
Италианският бизнесмен Бенедето Манчини иска да стане собственик на Локомотив
Коментари Харесай

Италиански бизнесмен ще купува Локомотив Пловдив

Италианският предприемач Бенедето Манчини желае да стане притежател на Локомотив (Пловдив). Това разгласи самият той на конференция. За реализирането на своята цел и подготвен да закупи 100 % от акцията на сегашния притежател на "черно-белите " Христо Крушарски.

Стана ясно обаче, че двамата не се познават и на този стадий не са се срещали. В момента Христо Крушарски е по бизнесдела зад граница и се осведомява за желанията на италианеца от своите подчинени на "Лаута " и от медиите. Бенедето Манчини разясни, че желае стане едноличен притежател на Локомотив и не счита да работи с Христо Крушарски.

Италианецът съобщи, че за финансирането на клуба ще употребява и средства от интернационалните фондове. Той изрази подготвеност да развива професионално Локомотив, като е подготвен да образува и женски тим. Не назова обаче съответната сума, които би предложил за акциите на Христо Крушарски.

Манчини си призна, че не знае какви са задълженията на клуба и добави, че ще се позаинтересува в допълнение за техния размер. В края на конференцията той сподели и писмото, с което желае да закупи Локомотив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР