Италианските села сега ще бъдат съживени с помощта на краудфъндинг

...
Италианските села сега ще бъдат съживени с помощта на краудфъндинг
Коментари Харесай

Появи се конкуренция на имотите за 1 EUR

Италианските села в този момент ще бъдат съживени благодарение на краудфъндинг в областта на недвижими парцели. Именно тази скица създава ITS Lending. Краудфъндингът е новооснован метод за набиране на средства от доста хора.

Как работи схемата в областта на недвижимите парцели? Компанията намира парцели в добра рентабилност в италиански села, които към този момент имат купувачи. По предписание това са къщи, които изискват сериозен ремонт. Инвеститорите, които се записват в уеб страницата, могат да допринесат за обновяването на плана (имота), който харесват. Минималната сума за заплащане е 100 EUR, оптималната е неограничена. Когато парите са събрани и договорката е приключена, притежателят на обекта пристъпва към ремонтните действия. По предписание реставрацията лишава не повече от година. Тогава вложителите си връщат инвестиции капитал и им се изплаща рента в размер на 6% до 10%. Дефакто вложителят получава приход, само че не става притежател на парцела.

Според Фабио Алегрени, бизнес пълководец в ITS Lending, задачата на платформата е освен да генерира доходи, само че и да съживява селата и това я отличава от други сходни планове. „ Разликата е точно във типа на предлаганите покупко-продажби с парцели. Всички те са свързани с парцели, ситуирани в дребни села, които се нуждаят от ремонт. В допълнение, една от мощните страни на портала е относителната сигурност за самостоятелните вложители: парцелът, който би трябвало да бъде ремонтиран, към този момент е добит от компанията за недвижими парцели, предлагаща тази опция, и към този момент е прочут крайният покупател, който заплаща депозита. Към днешна дата са приключени 11 плана, в това число пет в Сицилия, два в Тоскана и Пулия и по един в Сардиния и Емилия-Романя “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР