Италианските грандове Ювентус и Интер са в битка за двама

...
Италианските грандове Ювентус и Интер са в битка за двама
Коментари Харесай

Ювентус и Интер в битка за дуо на Валенсия

Италианските грандове Ювентус и Интер са в борба за двама от главните играчи на испанския Валенсия, осведоми “Тутоспорт”. Жоао Кансело и Езикиел Гарай изглеждаха сигурни нови попълнения на Юве, като близкият до торинския гранд вестник е убеден, че двете управления са постигнали договореност по главните елементи от покупко-продажбите.

Валенсия желае 25 милиона евро за бека и 20 милиона за централния защитник, като Ювентус се пробваха да включат Марио Лемина като част от покупко-продажбата. Само че халфът в последния миг е станал обект на интерес от страна на Саутхемптън и наподобява несъмнено, че ще премине в британския клуб за 20 милиона евро.

Така Ювентус ще предложи на Валенсия Томас Ринкон като част от договорката, оценявайки го на 13 милиона евро. Интер обаче ще се опита да “надцака” съперника си с един сериозен коз - Джофри Кондогбия, който Валенсия доста желае, в случай че може да се има вяра на информациите в “Гадзета дело спорт”. “Нерадзурите” ще желаят да вземат за него 25-30 милиона евро или въпросните Кансело и Гарай, плюс 10-ина милиона. Същевременно бранителят Джейсън Мурийо е напълно покрай реализиране на трансфер във Валенсия за 13 милиона евро.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР