Италиански съд осъди на 36 години затвор петима служители на

...
Италиански съд осъди на 36 години затвор петима служители на
Коментари Харесай

Разгонените бежанци, изнасилили брутално вдовица в Италия, си получиха заслуженото

Италиански съд осъди на 36 години затвор петима чиновници на хотел Соренто (Италия), които през 2016 година групово изнасилиха 50-годишна британка и след това споделиха видео на половото нахлуване в група във WhatsApp, оповестява bulgaros.ovh.

Според английският вестник The Sun, закононарушението е станало през октомври 2016 година, когато дамата е била на отмора с щерка си в Соренто (Италия).

Дъщерята на жертвата, която не е участвала на правосъдното дело, разказала пред полицията, че няколко чиновници на хотела са дрогирали и изнасилили майка й. По време на вечерята в хотела двама сервитьори почерпили двете дами с по едно пиво. От този миг майката и дъщерята се почуствали зле.

Служител на италиански хотел постави приспивателно в питието на туристка, изнасили я в басейна, след това ѝ се изредиха още 12!

Според прокуратурата, по-късно дамата е отведена в стая до хотелския басейн, където е била неведнъж изнасилвана.
След като се върнал в Обединеното кралство, дамата отишла в полицията и подала тъжба против изнасилвачите.

При взаимна интервенция сред английската и италианската полиция са били арестувани петима души. В телефоните на петимата са открити видеоклипове, които били снимани по време на нападението и по-късно споделени в група WhatsApp.

Кръвните проби посочили, че дамата е била дрогирана преди да бъде изнасилена.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР