Италиански модел е кандидат-снахата на треньора на ЦСКА Бруно Акрапович.

...
Италиански модел е кандидат-снахата на треньора на ЦСКА Бруно Акрапович.
Коментари Харесай

Секси модел става снаха на Бруно Акрапович

 Италиански модел е кандидат-снахата на треньора на ЦСКА Бруно Акрапович. Сексапилната Анджелика Сколаро е половинката на сина на " аления " ментор - Аарон. Той е футболист и играе по долните дивизии на Италия.

Аарон и Анджелика са дружно от години и връзката им е извънредно сериозна. Двамата имат проекти за основаване на семейство и нищо чудно напълно скоро да създадат Бруно дядо. Аарон е по-големият наследник на Акрапович и е плод на първия му брак, който е с италианка. Младежът е роден в Германия по времето, когато татко му играе за " Волфсбург " в Бундеслигата. След това 26-годишният Акрапович-младши израства в Италия и играе за куп тимове, като даже има мачове за юношеския тим на " скуадра адзура ".

Неговата другарка Анджелика също е родена на Апенините и по-точно в област Ломбардия, която пострада грубо при първата вълна на ковид болестта. Двамата с Ааарон са неразделни, а двойката се добавя от малко бяло кученце.

Анджелика постоянно снима фотосесии по долни дрехи и постоянно разкрива част от прелестите. Тя печели утвърждението на Бруно Акрапович и евентуално скоро ще стане част от огромното семейство на босненеца.

Треньорът на ЦСКА има още две деца от втория си брак - дребен наследник и щерка. Те живеят в Германия, а Бруно употребява всеки комфортен случай да им гостува. В началото на пандемията през март Акрапович се изолира със фамилията си в Аугсбург, преди футболното състезание да бъде възобновено, пише .

Треньорът е извънредно непосредствен с децата си, макар че през множеството време живеят разграничени. Големият му наследник Аарон гостува в България през това лято, като даже за известно време тренираше с " Локомотив " (Пловдив). Баща и наследник постоянно се майтапят един с различен, разкри неотдавна самият Бруно. 

" След успеха на ЦСКА над " Рома " огромният ми наследник ми писа - " Кой е Фонсека? " (треньорът на италианците – бел. авт.). Той доста се майтапи, има моя жанр. " Малкият наследник на треньора също е огромен футболен почитател. Той даже застана паралелно до татко си на конференция в Пловдив по времето, когато Бруно водеше " Локо ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР