Италиански журналисти приписаха думи на Валери Божинов, които не е

...
Италиански журналисти приписаха думи на Валери Божинов, които не е
Коментари Харесай

Италианци вкараха в интрига Валери Божинов (СНИМКА)

Италиански публицисти приписаха думи на Валери Божинов, които не е споделил. Това показа пред БЛИЦ СПОРТ нападателят на китайския Мейджоу Хака.

От " Тутоспорт " са се свързали с българския нападател, с цел да създадат изявление с него. В него се приказва за футбола в Китай и за повода, заради която Божинов е дебаркирал в Мейджоу.

" Божинов: В Китай се идва единствено за пари. Не бих направил още веднъж тази неточност даже и да ме изтезават. Не бих пристигнал още веднъж тук ", е цитатът от нападателя.

Вътре в материала се поставят думи на Божинов, които той не е споделил: " Те даже не се приближават до футбола. Опитваш се да им покажеш някои неща, да ги научиш. само че те вършат същите неточности още веднъж и още веднъж ".

Пред БЛИЦ СПОРТ Божинов показа, че в действителност е споделил нещо друго.

" Не съм споделил нищо за изтезания. Казах, че Китай отиваш за пари и тук футболът занапред ще се развива и ще им би трябвало време, с цел да станат водеща футболна мощ. Ще им би трябвало време, с цел да станат положителни футболисти и да вдигнат равнището си. Тогава ще могат да се борят с огромните футболни страни... Явно всеки си написа каквото си желае, единствено с цел да се чете ", посочи Божинов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР