Италианската звезда София Лорен е имала домашен инцидент в къщата

...
Италианската звезда София Лорен е имала домашен инцидент в къщата
Коментари Харесай

Оперираха София Лорен заради инцидент, има фрактури на бедрената кост

Италианската звезда София Лорен е имала домакински случай в къщата си в Женева, заради което има няколко фрактури на бедрената кост. Според медиите на Апенините актрисата била оперирана незабавно и интервенцията е минала добре. На 20 септември родената в Поцуоли, до Неапол, звезда навърши 89 години. Сега Лорен би трябвало да престои прочут интервал в болница,след което да премине през рехабилитация. До звездата са двамата и синове Едоардо и Карло.

Според в. ”Република ” новината за сегашните контузии идва от ресторанта в Бари,където на 26 септември италианската дива трябваше да открие персонално четвъртия ресторант с нейното име. Вече има други три сходни – в Милано, Флоренция и на римското летище Фиумичино.Освен това Лорен трябваше да стане и почетна гражданка на Бари.

В града в Пулия актрисата снима последния си филм „ Животът пред теб ” (2020) под режисурата на сина си Едоардо Понти. В него Лорен играе еврейка, депортирана в Аушвиц, която се грижи за Момо, наследник на продажница. Според звездата филмът третира огромния проблем за приемането на мигранти без предубеждения, тъй като става въпрос за живота на хората. „ Ако другите народи не го вършат, вярно е да ги приемем в Италия. Видяхте ли децата, бременните дами? Говорим за човечност, за хора ”, сподели Лорен наскоро пред в. ”Република ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР