Италианската сензация Яник Синер достигна до полуфиналите на Sofia Open

...
Италианската сензация Яник Синер достигна до полуфиналите на Sofia Open
Коментари Харесай

Яник Синер: Щастлив съм, че продължавам напред в турнира

Италианската сензация Яник Синер доближи до полуфиналите на Sofia Open при дебютното си присъединяване в шампионата, който се организира в " Арена Армеец ". Ето какво показа токй след успеха си над поставения под №3 австралиец Алекс де Минор:

" Когато играеш в такива мачове има в допълнение напрежение. Опитах да намеря добър баланс на корта, може би първоначално не ми се получаваше доста, изключително във значимите точки. А в тях той играеше добре, движеше се бързо и правеше всичко по верния метод.

Бях квалифициран, че Де Минор ще играе малко по-бързо спрямо Милано предходната година. Успях да остана в мача ментално, да намеря салдото си. Особено в третия сет, когато всичко ми се получаваше.

Щастлив съм, че не преставам напред в шампионата. Ще се опитам да се концентрирам върху дуела на следващия ден, няма да бъде елементарно, тъй като Манарино играе мощно. Левичар е, изискванията за игра в зала му подхождат на стила. Ще забележим какво ще се случи. Ще приказвам с моя треньор и ще подберем вярната тактика за на следващия ден ", сподели Яник Синер.
 Яник Синер продължава победния си ход
Яник Синер продължава победния си ход

Алекс де Минор се съобщи в третия сет против мощния италианец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР