Италианската работа е направена специално за гледане по време на

...
Италианската работа е направена специално за гледане по време на
Коментари Харесай

Мъжки пижами, за които си струва да станете от леглото

Италианската работа е направена особено за гледане по време на отмора след Коледа. И до момента в който безупречните костюми на Майкъл Кейн ми направиха надълбоко усещане на нежна възраст, Ноел Кауърд беше този, който открадна шоуто. Има нещо извънредно занимателно в това могъщ майстор-престъпник, ръководещ къта от вътрешната страна на „ ник “, до момента в който носи виолетов пеньоар в пейсли.

И по този начин, до момента в който спим зимен сън вкъщи, откривам, че копнея за Coward- почтени дневни облекла. Великият драматург безспорно би се отчаял от мрачните (и постоянно протъркани) пижами, които съставляват най-популярната дреха вкъщи в наши дни.

Защо считаме, че можем да се измъкнем, като се тръшкаме из къщата в изпрани облекла Тениски и остарели стари боксерки? Това е потискащо положение на нещата и, по Коледа, извънредно незаслужено към обичаните хора, които са очевидци на тези шивашки деградации.

Вместо това облеклото би трябвало да е нещо, на което да се отдадете и да му се насладите – освен тъй като най-близкото ви семейств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР