Италианската полиция е идентифицирала мъж, който изчегърта името Иван с

...
Италианската полиция е идентифицирала мъж, който изчегърта името Иван с
Коментари Харесай

Българин с британсто гражданство е издълбал надпис върху Колизеума

Италианската полиция е идентифицирала мъж, който изчегърта името " Иван " с латински букви на стената на Колизеума в Рим.

Преди няколко дни беше публикувано видео по какъв начин мъж чегърта с ключове " Ivan + Hayley 23 " на стената на 2-хилядното оборудване. Днес английските медии, базирайки се на информации в Италия, оповестиха, че полицията към този момент знае, че Иван или Айвън, както би се произнесло името му на британски, е фитнес инструктор от Бристол. Полицията е изпратила писмо на адреса на обвинения, с цел да го осведоми, че против него се води следствие. Приятелката му обаче не е обект на следствието.

Ако Иван бъде приет за отговорен той може да получи санкция от 15 000 евро и затвор до 5 години.

По информация на MailOnline мъжът е българин и е роден в Ловеч, има и английско поданство. Работи като фитнес треньор в Бристол, само че и като водач на доставки.

Смята се, че Хейли ръководи личен бизнес за спортно хранене и двамата живеят дружно в предградието Кейншам, близо до фитнес залата Лонгуел Грийн, където Иван е треньор.

Той е сниман, до момента в който издълбава имената в каменните стени благодарение на връзка ключове, предишния петък - 23 юни.

Отличителен черен състезателен часовник, с кръговиден циферблат на китката му, съответствува с този, който Иван носи на страницата си във Фейсбук за фитнес тренировки.

Хейли, която е облечена в бяло и носи раница, остава с лице към стената. Иван просто се обръща и се усмихва, преди да насочи вниманието си към издълбаването на името си и това на Хейли на стената, се вижда на фрагментите.

Не за първи път Колизеума става обект на вандалска демонстрация. През септември 2020 година 32-годишен ирландец беше заловен да дълбае с железен предмет буквите си, а месец по-късно 14-годишно немско момиче бе хванато в същото провинение
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР