Италианската компания планира да разшири гамата си от SUV-та с

...
Италианската компания планира да разшири гамата си от SUV-та с
Коментари Харесай

Maserati показа ново SUV в противоречиви снимки

Италианската компания възнамерява да разшири гамата си от SUV-та с представянето на нов модел, а по всичко проличава, че това ще се случи напълно скоро. Официални фотоси от тестванията на новият модел бяха показани от медийния отдел на марката.



Макар много размазани, фотосите демонстрират SUV, което съгласно слуховете би трябвало да носи името Grecale и да бъде по-малкият вид на единственият кросоувър в гамата на Maserati – Levante. Официалните фотоси, които бихме сравнили с такива правени от лодка в бурно море с фотоапарат от предишния век, не разкриват доста подробонсти, а това което виждаме е покрито с камуфлаж.



Според слуховете, Grecale ще употребява платформа от актуалното Alfa Romeo Stelvio, което значи че V6 с две турбини и мощ към 500 конски сили е много евентуален вид за задвижване на кросоувъра. Най-вероятно ще забележим и електрическа версия или най-малко хибридна такава след оповестения от Maserati проект за електрифициране на гамата си.



Официална премиера се чака към края на годината, а продажбите най-вероятно ще стартират с началото на идната година, в случай че Covid-19 не обърка проектите на италианската компания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР