Италианската кинодива Джина Лолобриджида ще се кандидатира за сенатор на

...
Италианската кинодива Джина Лолобриджида ще се кандидатира за сенатор на
Коментари Харесай

95-годишната Джина Лолобриджида ще се кандидатира за сенатор в италианския парламент

Италианската кинодива Джина Лолобриджида ще се кандидатира за сенатор на изборите в Италия на 25 септември, оповестяват италиански издания, представени от Българска телеграфна агенция.

Деветдесет и пет годишната актриса е решила да се впусне в борбата от изборния регион Латина от името на предизборната листа " Суверенна и национална Италия ", зад която стоят Комунистическата партия, Социалистическата партия, придвижванията " Гражданско деяние ", " Все още Италия " и " Да си върнем Италия ".

Не за първи път Лолобриджида взема решение да се впусне в политиката. През 1999 година тя се кандидатира от листата на придвижването " Демократи " за изборите за европейски парламент, само че не беше определена.

Новината за решението на дивата още веднъж да влезе в политиката заяви сенатор Емануеле Деси, някогашен член на " Движение 5 звезди ", минал в редиците на Комунистическата партия. Лолобриджида била уверена да се кандидатира от юриста и политик Антонио Ингроя, чиито адвокатски услуги тя е употребила в предишното.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР