Италианката телевизия „Ла 7“ разпространи кадри на пациенти, които се

...
Италианката телевизия „Ла 7“ разпространи кадри на пациенти, които се
Коментари Харесай

Показаха как лекуват пациенти, заразени с COVID-19 ВИДЕО

Италианката телевизия „ Ла 7 “ популяризира фрагменти на пациенти, които се лекуват от ковид. Видеото е снимано в болничното заведение на град Кремона в северната част на страната, която е най-засегната от COVID-19, предава bTV.

Медиците споделят пред камерата, че работят непрекъснато, а изискванията в здравното заведение са кошмарни. Болницата е достигнала своя потенциал, а инфектираните са отделени под карантина в особено проектирани пространства.



На фрагментите се виждат способи за лекуване, прилагани от италианските доктори. По последни данни в болничното заведение са настанени 148 души с ковид, 11 от които са в интензивното поделение, а 24 са на командно дишане.



За да усили потенциала си, лечебното заведение е преструктурирала две отделения. Броят на инфектираните с COVID-19 в Италия продължава да се усилва и страната се трансформира в във втората най-засегната страна в света след Китай.

97 смъртни случая бяха регистрирани на Ботуша през вчерашния ден и общият им брой доближи 463 души. Броят на инфектираните се усили с близо 1/4 от неделя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР