Италианка заяви, че е наследница на Lamborghini, след като тества

...
Италианка заяви, че е наследница на Lamborghini, след като тества
Коментари Харесай

Козметик твърди, че е наследник на Lamborghini, след като събра „неопровержима“ ДНК от сламка за пиене на „сестра“

Италианка съобщи, че е наследница на Lamborghini, откакто тества ДНК на хипотетичната си сестра от сламка за пиянство, разкри правосъдно дело.

Флавия Борзоне, на 35 години, твърди, че има „ неопровержимо “ ДНК доказателство, че е тайната щерка на Тонино Ламборджини, на 76 години, откакто е тествала слюнката на щерка му Елетра, твърди тя в правосъдно дело.

Женката от Неапол сподели, че е наела частен детектив, с цел да извади сламка за пиянство, употребена от Елетра, която е световна персона и певица, с цел да потвърди, че са братя и сестри и Борзоне е противозаконен правоприемник на фамилията на първокласната кола, заяви Telegraph.

ДНК тестът е тествана в университета във Ферара, където специалисти споделиха, че генетичната проба потвърждава, че Borzone и Elettra в действителност са свързани, разкри правосъдно дело, заведено в понеделник.

Незаконният правоприемник твърди, че Ламборгини и нейната майка Розалба Колосимо са се срещнали на автобусна спирка през 1980 година, до момента в който наследникът на спортни коли м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР