Италианка първо роди Алесандро на 24 декември м.г., а след

...
Италианка първо роди Алесандро на 24 декември м.г., а след
Коментари Харесай

Бебе се роди два месеца след своя брат близнак

Италианка първо роди Алесандро на 24 декември м.г., а по-късно и Андреа на 22 февруари т.г., съобщи Франс прес. Това е необичайност, когато става въпрос за близнаци, увериха от болница в Северна Италия, където са родени двете деца.
Четиридесетгодишната майка незабавно била приета в болница през декември 2018 година и родила Алесандро - прибързано родено бебе с тегло 800 грама, появило се на бял свят след 24-седмична бременност. Благодарение на медицинския екип плацентата останала невредима и другият брат близнак траял да пораства в утробата на майка си. Сложният от здравна позиция случай имал щастливка развързка, когато 60 дни по-късно се родил Андреа - бебе с тегло 3 кг, което се появило на бял свят след 33-седмична бременност.
"Майката и децата й се усещат доста добре, те ще бъдат изписани след няколко дни - обявиха от "Фондация за детето и майката " в град Монца, която стопанисва болничното заведение. - За пръв път записваме сходно раждане на близнаци. "
"Колкото и да е парадоксално, двамата братя близнаци не са на една и съща възраст, а това ще сътвори проблеми на административните служби, когато се издават актовете им за раждане ", означи татко им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР