Италианецът Матео Беретини не успя да довърши откриващия си мач

...
Италианецът Матео Беретини не успя да довърши откриващия си мач
Коментари Харесай

Тежка вечер за Матео Беретини, Медведев тръгна с победа в Торино

Италианецът Матео Беретини не съумя да довърши откриващия си мач от Финалите на АТП в Торино против Александър Зверев, откакто трябваше да се откаже заради травма при резултат 7-6 (7), 0-1 в интерес на германеца.
Зверев съумя да завоюва оспорвания първи сет, макар че изоставаше с 2-4 в тайбрека, след което Беретини получи контузия на коремен мускул във втория гейм на втората част и нямаше по какъв начин да продължи.
" Случи се най-лошото допустимо. Това бе една от най-хубавите атмосфери в живота ми, беше необикновено. Да не мога да довърша мача ме убива. Много е мъчно да го приема, просто желаех да се насладя на всяка секунда ", показа след дуела Беретини, който се радваше на сериозна домакинска поддръжка в зала " Пала Алпитур ".
Италианецът добави, че през днешния ден ще стане ясно дали ще може да продължи присъединяване си в конкуренцията или ще би трябвало да бъде сменен от сънародника си Яник Синер, който е първа запаса в Торино.
В другата среща Даниил Медведев надигра с 2-1 сета поляка Хуберт Хуркач за два часа и три минути: 6-7 (5), 6-3, 6-4. Днес (15 ноември) на корта ще излязат Новак Джокович против Каспер Рууд и Стефанос Циципас против Андрей Рубльов.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР