Италианецът Лоренцо Сонего и швейцарецът Марк Андреа Хюзлер се класираха

...
Италианецът Лоренцо Сонего и швейцарецът Марк Андреа Хюзлер се класираха
Коментари Харесай

Лоренцо Сонего и Марк Андреа Хюзлер постигнаха победи на Sofia Open 2022

Италианецът Лоренцо Сонего и швейцарецът Марк Андреа Хюзлер се класираха за втория кръг на шампионата по тенис от сериите АТP 250 Sofia Open 2022. Сонего победи Бернабе Сапата Мирайес от Испания с 6:3, 6:4 за 79 минути. Италианецът направи по един пробив във всеки сет, с цел да стигне до крайния триумф. В спор за място на четвъртфиналите Сонего ще играе против петия подложен Холгер Руне от Дания.

В друга среща от днешната стратегия Марк Андреа Хюзлер надви над Жофри Бланкано (Франция) с 6:4, 6:4 и в идващия си дуел ще излезе против номер 2 в схемата Пабло Кареньо Буста (Испания).

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще стартира присъединяване си в шампионата с дуел против Иля Ивашка не преди 18:00 часа. Веднага след края на този мач на корта ще бъде и Александър Лазаров, който ще се изправи против номер 30 в международната класация и четвърти подложен Лоренцо Музети.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР