ИСУЛ обявява бърз коридор за диагностика и лечение на пациенти

...
ИСУЛ обявява бърз коридор за диагностика и лечение на пациенти
Коментари Харесай

Бърз коридор: ИСУЛ ще приема пострадали от наводнението в Северозапада

ИСУЛ афишира бърз кулоар за диагностика и лекуване на пациенти от потърпевшите от наводненията региони в Северозападна България. Приемът ще става през Спешно поделение на болничното заведение. Повече за организацията, която е създадена в лечебното заведение - в изявлението на Анелия Джамбазка с доктор Петър Герзилов, зам.-директор по здравната дейност в УМБАЛ „ Царица Йоанна – ИСУЛ “.

 

От десетилетия ИСУЛ е референтен център на лечебните заведения от Западна България, в това число Монтана, Берковица, Видин... Вчера управлението на болничното заведение взе решение за съставяне на така наречен бърз кулоар за пациенти, нуждаещи се от такава помощ – консултативна, диагностична, лечебна.

„ Бързият кулоар “ значи, че пациентите не е належащо да носят със себе си направление за хоспитализация или за съвещания. Единствено е належащо да потвърдят, че са от засегнатите райони.

Ако бъдат приети в болница здравно неосигурени жители, това вероятно ще бъде за сметка на самата болница, само че в никакъв случай не е отказана незабавна и неотложна помощ на неосигурените пациенти.

Повече вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР