Историята за Пепеляшка с модерен прочит! Това се случи на

...
Историята за Пепеляшка с модерен прочит! Това се случи на
Коментари Харесай

Световен моден бранд с eSports титла от български шампионат

Историята за Пепеляшка с съвременен прочит! Това се случи на финала на българския eSports шампионат по Counter-Strike 2: A1 Gaming League. В борбата за първото място академията на един от международните фешън водачи, Gucci, победи руснаците от BetBoom с 2:0 и се поздрави с огромната премия от 16 хиляди лв.. Тимът, за който това е първо присъединяване в професионален шампионат по CS2 съумя да изненада безусловно всички, в това число и 15-те в международната класация състезатели на BetBoom, които бяха измежду авансово поканените тимове.



Мачът стартира на картата Anubis, която руснаците избраха. Двубоят стартира равностойно с минимално преимущество за Gucci Academy, който бе на Т-страна и приключи полувремето с задатък от 7:5 рунда. След промяната на функциите обаче преимуществото на отбора продължи да пораства и по този начин BetBoom загуби картата си, след 8:13 рунда. С впечатляващи 26 убийства за GGA бе Мартинш " shadiy " Гутманис, чието показване оказа помощ на Gucci Academy да поеме контрола над срещата.



Следващата борба бе на Ancient, където BetBoom съумя да завоюва първите 2 рунда, само че без никаква суматоха, младите играчи на Gucci съумяха да извърнат срещата и победиха с 13:7 рунда. Това бе седмата поредна победа на Gucci Academy в шампионата, който загуби само от българския 500 в първия кръг на групите. Оттогава насам обаче съставът като че ли се преобрази и заигра на извънредно равнище, с което напълно справедливо победи с купата от A1 Gaming League.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР