Историята за мистериозното същество Голямата стъпка е вълнувала много хора

...
Историята за мистериозното същество Голямата стъпка е вълнувала много хора
Коментари Харесай

Историята за мистериозното чудовище Голямата стъпка, разказана от президента Рузвелт

Историята за мистериозното създание Голямата стъпка е вълнувала доста хора през годините. Има стотици истории за огромния окосмен звяр. Някои от митовете за мистериозното създание, наречено от хората Голямата стъпка, са били развенчани през годините, защото за тях не е имало доказателства. Но други истории към момента вълнуват съзнанието на мнозина.

Една от тях се откроява от другите сходни, защото се твърди, че американският президент Рузвелт е вярвал в нея. В своята книга „ Ловци на дивата природа “ Рузвелт споделя странна история за среща сред маймуна и мъж, наименуван Бауман. Тази история му била споделена от самия планински ловджия Бауман , живеещ в Айдахо.

Бауман и негов другар нощували в палатката си, когато през нощта чули мощен плач. Те стреляли, само че не видели звяра. На сутринта ловецът решил да ревизира заложените в гората клопки. Когато се върнал, заварил приятеля си мъртъв.

Свидетелството на Рузвелт е единственото сведение тази преживелица да се е случила в миналото.

Повечето учени считат наличните обстоятелства за Голямата стъпка неубедителни. Но към момента доста хора се вълнуват от мистериозното страшилище и го търсят.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР