Историята за кражбата от дома на възрастно семейство в центъра

...
Историята за кражбата от дома на възрастно семейство в центъра
Коментари Харесай

Майстор направи ремонт на стари реститути, а след това гуля ден и нощ с 90 бона в джоба

Историята за кражбата от вкъщи на възрастно семейство в центъра на Пловдив приключи с арест на причинителя. Само след няколко дни следствие, служители на реда от Второ районно арестуваха мъжа, отмъкнал 90 бона от реститутите, написа Трафик нюз бг.

Голямата сума изчезна на 4 юли от вкъщи на 82-годишна жена и брачният партньор й на улица „ 22 септември” на Гроздовия пазар. Пенсионерите събирали пари, с цел да купят жилище и ги пазили в картонена кутия в мазето си. По-голямата част от парите била в лв. – 70 000 лв. и 9 000 евро.
В началото на месеца брачният партньор наел строителна бригада, с цел да извършат ремонт по жилището. Когато си тръгнали майсторите, хората открили и неналичието на парите. Именно това била и главната версия, по която работили криминалистите.

Разследването се оказало извънредно мъчно, защото нямало никакви следи, а описанията, дадени от притежателите, били много неточни. Въпреки това обаче проверяващите служители на реда съумели да влязат в дирите на крадеца и го заловили.
Оказало се, че парите били отмъкнати от бригадира на строителите – 24-годишен мъж от село Михалци, Павликенско. Той бил остарял познайник на полицията, осъждан е за обири и измами. Крадецът е арестуван за 72 часа. Преди да бъде заловен от служителите на реда, обаче той пръснал огромна част от парите по казина и проститутки.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР