Историята за 13-годишното момче, което стана баща има всички елементи

...
Историята за 13-годишното момче, което стана баща има всички елементи
Коментари Харесай

Помните ли момчето, което стана баща на 13! Историята му придоби невероятен обрат

Историята за 13-годишното момче, което стана татко има всички детайли на тв сапунка - обич, скандал, изменничество, непредвидена развръзка, само че и значима поука и предизвестие, написа The Sun.


Алфи Патен (13) стана татко на момичето Мейси Роксен.

" Беше бясно време. Когато държах Мейси в ръцете си за пръв път, беше необикновено чувство. Бях прекомерно некомпетентен да разбирам последствията от това да бъда млад родител, само че ми хареса да я държа в ръце и незабавно пожелах да я задържа, " споделя Алфи.

Майката Шантел Стедман била единствено на 15 години, когато родила Мейси, а Алфи бързо стана прочут като най-младият татко във Англия и дълго време медиите не го оставяха на мира.



" Където и да отидех, хората знаеха кой съм. Не можех да напусна дома си със седмици, " споделя младият Патен.

Журналистите му задавали разнообразни въпроси, а един от тях бил по какъв начин ще обезпечи финансиране, с цел да устоя щерка си, на което Алфи дал отговор: " А какво е това " финансиране "? "



Междувременно майка му била обезверена, защото не можела да повярва, че синът й, чийто глас даже още не бил почнал да мутира, може да забремени момиче. Тя също по този начин го разпитвала по какъв начин се е стигнало до това и отговорите му почнали да я съмняват.

Така че тя поискала да се направи ДНК тест, защото и две съседски момчета споделили, че може и те да са родители на детето. Затова тя инициирала теста и, несъмнено, се случило това, което очаквала - пробата посочил, че Алфи въпреки всичко не е таткото. Тази вест го съкрушила.
" Плачех с дни и не напусках стаята си. Ситуацията в допълнение се утежни, защото повече не видях Мейси, тъй като Шанел и фамилията й се реалокираха в различен град, веднага като схванаха, че не съм бащата, " споделя той.



Истинският татко се оказал Тейлър Баркър, който живеел наоколо и също бил на 13 години. Той признал, че изгубил девствеността си с Шантел една вечер под действието на алкохол. По-късно признал, че това е неговата най-голяма неточност в живота и би желал в никакъв случай да не я е познавал. Баркър прибавя, че имали връзки единствено един път и мислел, че тя " се е погрижила за контрацепцията ".

" Продължих напред. Моето семейство ми оказа помощ. Приятелите ми помогнаха, " твърди Алфи.

Мнозина считат, че родителите на Алфи са спечелили голяма сума пари от медиите във времето, когато непрекъснато търсели сина им за изявленията. Осем години по-късно Алфи Патен споделя, че се радва, че не той е бащата и от този момент имал няколко връзки, само че още не мисли за деца.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР