Историята си тя разкри пред Алек, като засегна и липсата

...
Историята си тя разкри пред Алек, като засегна и липсата
Коментари Харесай

Маги от “Ергенът” крие драма с насилник

Историята си тя разкри пред Алек, като засегна и неналичието на реакция и съответна помощ от страна на институциите. Когато Маги била на 18 години, срещнала първата си обич. С младежа всичко се случило ненадейно, живеела като в сън. Връзката им траяла две години, когато въпреки всичко осъзнала, че въпросният човек изобщо не е за нея.

За злощастие, тогава почнал и откритият тормоз, в който наранени се оказали всички от фамилията ѝ. Понеже знаел, че е извънредно близка с родителите си, психопатът сметнал за нужно да я изнудва да се върне при него посредством тях.

Обсебването от негова страна било на всички равнища и се стигало даже до интервенция на полиция и прочие Изключително грозните подиуми и способи на насилника принудили Магдалена да се реалокира в столицата. Със фамилията ѝ сметнали, че това е най-удачният метод да се избави от по-лоши последици. И въпреки поради нейната младост и неумелост да потърпевши всички, никой не си разрешил да я упреква.

В София тя съумяла да се откъсне напълно от токсичния си, към този момент зачеркнат другар и да продължи живота си умерено. Затова и към днешна дата влиза в състояние на всички дами, наранени от нечие психопатско държание и реакции. Най-лошото съгласно нея е, че когато никой не ти оказва помощ в такава обстановка, е доста мъчно да се спасиш от насилието.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР