Историята с Дончева за пореден път показва колко мръсна работа

...
Историята с Дончева за пореден път показва колко мръсна работа
Коментари Харесай

Трифонов за скандала: Дончева трябва да бъде отстранена от политическия живот

Историята с Дончева за следващ път демонстрира какъв брой мръсна работа е политиката у нас. Това написа в профила си във Фейсбук водачът на " ИТН " Слави Трифонов .

Вчера ръководителят на парламентарната група на партията Тошко Йорданов съобщи, че Татяна Дончева е Радостин Василев да разцепи групата на Има Такъв Народ. Дончева изрично отхвърли обвиняванията и ги назова " смехотворни ", като добави, че народни представители.
 Татяна Дончева: Нямам никакъв различен избор, с изключение на да си потърся правата по правосъден ред Татяна Дончева: Нямам никакъв различен избор, с изключение на да си потърся правата по правосъден ред
" Аз нямам никакъв различен избор, въпреки че ненавиждам да осъждам публицисти и ненавиждам да се осъждам с сътрудници, с изключение на да си потърся правата по правосъден ред...

Според Трифонов пък не се обръща съществено внимание на абсурда: 

" Снощи Татяна Дончева в първия си коментар след разкритията на Радостин Василев съобщи, че е ходила при още десетина депутати на " ИТН ". И де факто призна, че е правила опит да разцепи парламентарната група на “Има подобен народ ”. Ако това не е величествен скандал в една парламентарна народна власт, в която всички се кълнем - здраве му кажи. Всъщност, надали има народен представител в българския парламент, който би напуснал групата си и би изневерил на своите гласоподаватели, единствено поради благите очи на Татяна Дончева или поради симпатичния й тревненски акцент. Разбира се, за политическите съперници на " ИТН ", изключително в предизборна обстановка, дейностите на заместник-председателя на Народното събрание не са скандални. Според тях няма нищо мерзко и незаконно в дейностите на Татяна Дончева. Татяна Дончева е пич, щото “виж по какъв начин хубаво плюе по чалгаря Слави Трифонов ”. Тя е в бели облекла, а в черни сме отново ние, комфортните нормални виновници в последно време - аз, Тошко Йорданов, Радостин Василев и всички от “Има подобен народ ", написа Трифонов.

Според него Дончева би трябвало да бъде отстранена от политическия живот.

" Убеден съм, че смяната в България е допустима, в случай че хора като Татяна Дончева, които желаят да подменят вашия легален, либерален избор непременно в името на нечий непознат интерес, бъдат отстранени от политическия живот. Убеден съм, че смяната е допустима, в случай че има повече знаещи и смели хора като Радостин Василев, който не се сниши, не си замълча и който заложи сполучливата си кариера на юрист, с цел да каже истината. Истина, която е подготвен да каже и пред детектор на лъжата. Ако Дончева се яви с него и й стиска ", добави той.
 Тошко Йорданов: Радостин Василев е бил убеждаван от Татяна Дончева да разцепи ИТН Тошко Йорданов: Радостин Василев е бил убеждаван от Татяна Дончева да разцепи " ИТН "
На 12 август заместник-председателят на Народното събрание Татяна Дончева от „ Изправи се БГ! Ние идваме! “в 17:30 ч. отива в офиса...



Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР