Историята с Давид няма да се повтори. Илиян Найденов имаше

...
Историята с Давид няма да се повтори. Илиян Найденов имаше
Коментари Харесай

Джулиана Гани е сломена! Ченгето Теодор не може да я издържа, предприе отчаян ход заради идващото бебе


Историята с Давид няма да се повтори. Илиян Найденов имаше сполучлив бизнес и за детето бяха изхарчени големи суми още преди раждането му.

С втрото дете на Джулиана Гани обаче това не може да стане. Бащата Теодор Гоцев не разполага с доста огромни финансови средства, защото е елементарен служител на реда. Това не се нрави на Джули, която чак в този момент осъзнала, че на бебето им ще му липсват някои материални придобивки, които братчето му имаше.

Ето за какво плеймейтката е почнала ликвидация на своята мебелировка. Тя е пуснала в продажба един диван, холна маса и фотьойл.

Пред приятелите си Гани обяснявала по какъв начин желае да се отърве от всичко, което в миналото е деляла с Илиян, само че истината била малко по-различна. Когато направила сметка, че би трябвало да купува още веднъж количка, креватче и всичко останало за едно бебе, й станало неприятно. Илиян бил платил всичко за Давид и след това си го взел, защото не желал да употребява непознато дете нещата, които той е купил.

Тео не е в положение да устоя Джулиана и това е причина за сериозен проблем сред тях. Когато беше с Илиян, Гани се хвалеше, че неговите пари са общи, а нейните са си нейни. Сега това е невероятно да стане, тъй като Теодор е елементарен държавен чиновник, и то от ниските равнища.

Той се виждал в знамение всяка седмица да дава безумни пари за гориво, с цел да се вижда с Джулиана, защото тя живее в София, а служителят на реда е във Велико Търново. Дори особено минал на газ, с цел да му излиза по-евтино пътят с автомобил.

Това ще е първо дете за Теодор и той бил доста благополучен, че ще става баща. Гани разруши негова дълга връзка преди година и с това като че ли целеше да натрие носа на някогашния си брачен партньор.

Източник: Телеграф
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР