Историята с Червенияпират е смешна. Той е вече хванат!Основният виновник

...
Историята с Червенияпират е смешна. Той е вече хванат!Основният виновник
Коментари Харесай

Алексей Лазаров: Историята с Червения пират е като латино сериал

" Историята с Червенияпират е смешна. Той е към този момент заловен!Основният провинен за всички проблеми на прокуратурата, правосъдната система и политиката е хванат, само че какво следва? ". Това запитаПР експертътЛюбо Аламанов в предаването " Кой Говори " по Дарик.

" Всеки от нас е получавал най-различни писма от всевъзможни психопати. Лошото в тази обстановка е, че сега, в който стартира да се разкрива по какъв начин проведена група от юристи, прокурори и съдии, в това число и служители на реда, стартира да сескрива истината, че откъм гърба има проведена група от магистрати, които вършат ужасяващи каузи в правораздавателната система ", добави той.

" Историята с Червения корсар е като латино сериал. Това, което се случва с Червения корсар, е опит да се имитира нещо, което няма, и да се скрие нещо друго ", казаглавниятредактор на " Капитал " Алексей Лазаров.

" Това е реакцията на естествения човек, който се залива всеки ден с спорна, взаимоизключваща се информация, и най-после човек стопира да я възприема и, надлежно, се обърква. Тази система няма късмет да бъде прочистена. В целия свят има корумпирани политици и съдии, единствено че, когато те излизат нескрито, се намират хора от самата система, които да решат тези проблеми. Но в България даже това не се случва ", добави бившиятобщински консултант Иво Божков.


Скитникът с прозвището Червеният корсар, апетитен от Министерство на вътрешните работи за индивида, плашил с имейли съдии и политици беше задържан в столицата късно нощес. Мъжътсе споделя Илко Захариев и е от Сливен. Той води бездомнически метод на живот и по данни на Министерство на вътрешните работи е душевен невменяем. Министерство на вътрешните работи счита, че точно Червеният корсар е създателят на заканите на съдията от Окръжен съд – Плевен Владислава Цариградска, вицепремиера Мария Габриел, министри и други.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР