Историята предлага редица примери на велики мъже, чийто път към

...
Историята предлага редица примери на велики мъже, чийто път към
Коментари Харесай

Сексът като фактор за щастие, успех и богатство

Историята предлага редица образци на велики мъже, чийто път към славата и величието може да се наблюдава обратно досега на ражда­нето на концепциите, които са ги движили, и този миг постоянно, непроменяемо съответствува с появяването на жена, която разсънва и въодушевява техните твор­чески заложби посредством неустоимата мощ на половото предпочитание.

Да взе­мем Наполеон Бонапарт.

Докато бил влюбен в първата си брачна половинка Жозефина, той бил несломим. Когато у него заговорил здравият разсъдък и той решил да се раздели с нея, тласъкът липсващ и той навлязъл в интервала на своя крах.

До жалкия завършек на остров Света Елена му оставало напълно малко време.

Ако положителният звук позволяваше, бихме изредили десетки мъже, добре известни на всеки българин, достигнали невероятни небеса благо­дарение на вдъхновението, което извикала у тях любовта към дамата, само че свлекли се още веднъж до низините, откъдето в миналото са тръгнали, тъй като в един миг им се сторило, че е по-добре да заменят брачната половинка си с нова, написа lifehack.bg

Наполеон надалеч не е единственият, комуто се наложило да проу­мее, че половият тласък и предпочитание, когато идват от правилния източник, е по-мо­гъщ от всеки сурогат. Защото човешкият разум непроменяемо и безотказ­но реагира на тласъците! Най-великият, най-мощният от тях е сексуал­ният нагон!

Ако бъде овладян и пренасочен в друга посока, той може да издигне личността до невероятни интелектуални небеса.

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });

Сексуалната сила е креативната сила на гениите. На света в никакъв случай не е имало, няма и да има огромен водач, строител, актьор, ли­шен от тази пристрастеност.

Човек се издига до мисленето на гения тогава и единствено тогава, когато съумее да трансформира тази сила в креативно въображение, когато от блян за физически контакт я трансформира в някаква друга форма на предпочитание и деяние /това е доста значимо уточнение/.

Много мъже пропиляват всяка опция да станат гении единствено поради несъразмерните си полови стремежи, принизяват себе си пo­ради неправилно схващане и неправилна приложимост на своята полова сила. Те освен не стават гении, а таман противоположното, деградират до равнището на животни.
Пропиляната полова сила
След като анализирал над 25 хиляди мъже, Наполеон Хил открил че всички забележителни от тях рядко съумяват да осъществят гoлеми­те си достижения преди четиридесетте, а най-точно – преди да навър­шaт петдесет.

Оказа се, че повода, заради която доста надарени мъже не съумяват да осъществят най-големите си достижения до към петдесетгодишна възраст, е склонността им да злоупотребяват с физичeс­ки удоволствия и най-много със полови наслади/аз съм много под 50 и съм изцяло склонен с това твърдение/.

Мнозинството от мъжете не знаят, а и в никакъв случай не научават, че половият блян мо­же да се канализира и в друга посока, с цел да ги извиси на равнища, несрав­нимо по-значими от половата приятност.

А тези, които въпреки всичко раз­бират това, са го научили, откакто години наред са прахосвали енер­гията си, освен това в интервал, когато тя е била в своя най-много.

Едва когато приближат петдесета, те осъзнават това и тогава осъществят най-значимите си триумфи. Много мъже на възраст до четиридесет, а в доста случаи и надалеч след нея придават прекомерно огромно значение на физическото удов­летворение и разпиляват своите по-фини, по-висши усеща в гонит­ба на физическото наслаждение.
Търговията, Продажбите, Сексът и Парите
Един преподавател, който приключи кариерата си с към трийсет хиляди възпитаници, подготвени в занаята на продажбите, направи шокиращото от­критие, че най-умелите продавачи са в това време са и най- мощно сексу­ални хора. Тайната е в така наречения персонален магнетизъм, който не е нищо друго с изключение на форма на полова сила.

Силно половите хора са надарени със мощен магнетизъм-и това им носи много пари. Тази витална мощ може посредством тренировки и познаване на същността ѝ да се окаже основен фактор във взаимоотношенията сред хората. Тя се предава на различен или по един от следните механизми:

Ръкостискане. Докосването на ръката единствено по себе си е знак за съществуване на магнетизъм или за отсъст­вието му.

Тембърът на гласа. Магнетизмът, или половата енер­гия, „ оцветява “ гласа, модулира го по този начин, че той звучи очарователно и предразполагащо.

Езикът на тялото. Силно половите хора се движат грациозно, бързо и с лекост.

Мисловните внушения. Силно половите хора смесват мисълта си с страсти или най-малкото могат да го пра­вят, когато пожелаят, с което въздействието им над окол­ните се ускорява.

Външността. Силно половите хора отдават особе­но внимание на външния си тип. Изби­рат деликатно облеклото си, постоянно наподобяват стил­но, поддържат фигурата си.

Когато избира хора за своя екип, всеки добър управител по про­дажбите гледа първо персоналното омагьосване на претендента. Това е първото, основното условие за положителния търговец. Хора, лишени от полова сила, мъчно получават ентусиазъм за работа, не са ентусиази­рани, а ентусиазмът е нещо, без което бизнесът и комерсиалният усет в частност просто не могат да съществуват.

Сексуалната сила има доста значими страни, кои­то ще ви изведат до брега на голям океан от власт и мощ. Тя е извор на талантливост, равностойна на гения на Toмас Едисон или Ендрю Джаксън. Сексуалната сила е основа на ентусиазма, творчес­кото въображение, горещия блян, постоянство­то и всички останали качества, които могат да нап­равят индивида благополучен и богат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР