Историята около осиновяването на Наталия Грейс предизвика вълна от коментари

...
Историята около осиновяването на Наталия Грейс предизвика вълна от коментари
Коментари Харесай

Какво се случва днес с момичето, което искаше да убие родителите си?

Историята към осиновяването на Наталия Грейс провокира вълна от мнения в света на обществените мрежи, както и доста въпроси към възрастта ѝ и нейното психическо положение.

След като бе оповестен казусът с нейното осиновяване и желанието да убие родителите си, в общественото пространство излязоха още някои линии, свързани със ориста на момичето. По информация на международните медии в документите на Грейс е било ясно записано, че тя е родена на 4 септември 2003 година и че страда от костно заболяване.

През 2011 година – година откакто я осиновяват от сиропиталище във Флорида, семейство Барнет открива след проучване на костите ѝ, че тя е на 14, а не на 7 година Година по-късно следва нова експертиза, която пък демонстрира, че Грейс е на 11 години.

Така се стига до приемането ѝ в психиатрично заведение, откакто тя стартира да заплашва родителите си с ликвидиране. Именно там докторът, който се заема с лекуването ѝ, афишира, че ''малкото момиченце'' в действителност е 22-годишна жена, а заради ниските равнища на продукция на хипофизния соматотропен хормон я диагностицира с нанизъм – закъснение в растежа.

След преживения смут семейство Барнет взимат решението да се разделят. Според мъжа двамата са били предумишлено излъгани още при осиновяването, до момента в който съгласно някогашната му брачна половинка през цялото това време са отглеждали ''психопат'' в дома им.

Какво се случва през днешния ден с Наталия Грейс? Днес момичето живее с новото си приемно семейство – надалеч от предходния си дом в Индиана и разведеното към този момент семейство Барнет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР