Историята на Венета Борисова и мъжът й ще ви смае! Венета

...
Историята на Венета Борисова и мъжът й ще ви смае!
Венета
Коментари Харесай

Не е за вярване: Щерката на Бойко Борисов с любов като в латино сериал!

Историята на Венета Борисова и мъжът й ще ви смае!
Венета Борисова – единственото чадо на екс премиера ни Бойко Борисов, не обича да се демонстрира в общественото пространство, камо ли в медиите. Затова и знаем относително малко неща за нея. Като да вземем за пример нещо прелюбопитно – че любовният й живот е заслужен за сюжет на латино сериал.
 Венета Борисова
Венета Борисова и Иван – обич от детинство

Венета е семейство с Иван, от който има двама синове, обичаните внуци на Борисов. Двамата с Иван обаче не се срещат по общоприетоо наглед- срещнали, харесали, взели… Те се знаят и се влюбили още от деца, тъй че умерено може да се каже, че се обичат от четвърт век.

Венета и Иван живеели на една и съща улица в Банкя и на процедура играли и пораснали дружно. После обаче тя отпътува с майка си за Америка и се постанова да се разделят. Иван по този начин и не я не помни, мъчително му е, страда… Двамата поддържат връзка от разстояние и в един прекрасен миг той си сграбчва куфара и отива при нея на посетители.

Е, гостито става много дълготрайно и се трансформира в общуване. Връщат се у нас през 2013, а три години по-късно се ражда и огромното им момче, кръстено на Борисов. Малкият Иван идва на света през 2018-та.

Семейството е сговорно и се спогажда чудесно, което предизвика зевзеците да се майтапят, че Венета по никакъв начин не наподобява на татко си по обраност и благост.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР