Историята на тениса познава редица забележителни удари, които през годините

...
Историята на тениса познава редица забележителни удари, които през годините
Коментари Харесай

Ударът на годината? Томи Пол с невиждано до този момент изпълнение

Историята на тениса познава редица забележителни удари, които през годините не са изгубили блясъка си и всякога, когато ги гледаме, ни удивляват. Днешният ден ни подари едно невиждано до този миг осъществяване, което без подозрение към този момент получи заслуженото си място в архива, като негов създател стана международният №41 Томи Пол.

През актуалната седмица американецът, сходно на огромна част от своите сънародници, се изявява на АТР 250 конкуренцията в Делрей Бийч, в която следва да се включи и най-хубавият ни тенисист Григор Димитров. Днес Пол, който е подложен под номер 4 в схемата, изигра осминафиналния си дуел и се класира за четвъртфиналите на шампионата след безапелационното 6:2 6:0, реализирано против Денис Истомин.

Сблъсъкът посред им не предложи особена драма, само че за сметка на това прикова погледите към себе си с едно повече от ексцентрично осъществяване от ракетата на локалния представител. Става дума за удар зад тила, изпълнен в придвижване от Пол и трансформирал се в неспасяем поради добитата си парабола, който можете да видите тук:

Deserves a closer look
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР